Longrow 21 Years October 2023 Single Malt Scotch Whisky

3.495,00  DKK
På lager online og i butik

Longrow 21 er den ældste whisky i Longrows hovedsortiment, og denne årligt udgivne 21-års whisky har en forskellig modning ved hver udgivelse. Denne seneste udgave viser Longrow fra sin bedste side. 2023-aftapningen er lagret på 65% sherryfade og 35% bourbonfade. 46% - 70 cl. Læs mere nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Longrow 21 er den ældste whisky i Longrows hovedsortiment, og denne årligt udgivne 21-års whisky har en forskellig modning ved hver udgivelse. Denne seneste udgave viser Longrow fra sin bedste side. 2023-aftapningen er lagret på 65% sherryfade og 35% bourbonfade. Som sædvanligt er den tappet ved de meget velvalgte 46% alkohol, uden farvestof eller kølefiltrering.

Longrow 21 Years Old har en mørk ravfarve, og når næsen nærmer sig breder en duft af strandbål sig, ledsaget af ristede hasselnødder og subtile toner af mørke bær. Cedertræets tilstedeværelse tilføjer en ekstra dimension til denne indledende olfaktoriske oplevelse.

Ved den første smagsoplevelse afslører den en bemærkelsesværdig sødme, der udvikler sig til en kompleks og nærmest elegant dram. Langsomt udfolder den sig på ganen, afslører varme krydderier, der blander sig smukt med maritime nuancer. Røgfyldte noter tilføjer dybde til smagsprofilen, mens hint af havanatobak fuldender denne rejse gennem smagsspektret.

Longrow er opkaldt efter et nu forsvundet destilleri i Campbeltown, som engang lå lige ved siden af Springbank. Dets lagerbygning huser nu Springbanks aftapningshal. Longrow blev første gang produceret i 1973 for at tilføje en tørvet, olieagtig og robust komponent til en blanding, der blev skabt på det tidspunkt. Med sin kraftigere tørvsmag og dobbelte destillation har den været en fast del af produktionskalenderen siden 1990'erne. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10941
LandSkotland
ProducentLongrow, Springbank
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder21 år
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionCampbeltown
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år