Lochlea Ploughing Edition First Crop Single Malt Whisky

549,00  DKK
På lager online og i butik

Lochlea Ploughing Edition First Crop Single Malt Scotch Whisky er den første røgede whisky fra Lochlea Distillery. Det er den fjerde udgivelse fra deres serie Seasonal Releases. Den er lagret på Ex-Islay Whisky-fade og Peated Quater Casks, hvor der kommer elegante noter af røg, som blander sig med den sublime smag en Lochlea Single Malt Whisky byder på. 46% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Lochlea Ploughing Edition First Crop Single Malt Scotch Whisky er den første røgede whisky fra Lochlea Distillery. Det er den fjerde udgivelse fra deres serie Seasonal Releases, og er inspireret af vinteren, når markerne bliver pløjet for at forberede dem til foråret. Her repræsenterer hver whisky livet på farmen i Ayrshire, hvor destilleriet har til huse. Hos Lochlea dyrker man sit eget korn og destillerer og modner sin whisky på stedet, og med deres sæsonbaserede, small batch whiskyer vil de afspejle livet på farmen, som det skifter med årstiderne.

Denne whisky er lagret på Ex-Islay Whisky-fade og Peated Quater Casks, hvor der kommer elegante noter af røg, som blander sig med den sublime smag en Lochlea Single Malt Whisky byder på.

Hvem kunne være bedre til at vælge fade fra Islay end Lochleas Production Director, John Campbell, som har 28 års erfaring fra Laphroaig Distillery, inden han kom over til Lochlea Distillery.

Ved første indånding møder du noter af bagt frugt akkompagneret af en let tørverøg. På ganen afslører den smagsnuancer af gamle hårdkogte bolsjer, bagt æble og paranødder. Eftersmagen er præget af vedvarende frugt, der ledsages af et slør af Islay-tørverøg.

Ved at bruge egen lokal byg, dyrket på gården samt brygget med deres on-site vandkilde, har Lochlea fuld kontrol og gennemsigtighed over alle ingredienserne, der indgår i deres whisky. Dette giver dem bedre kvalitetskontrol og skaber en smagsprofil, der er unik for Lochlea. Derudover tilbyder beliggenheden i det skotske lowland det bedste fra begge verdener. Beliggende i hjertet af Ayrshire har Lochlea smukke, bølgende bakker rundt omkring destilleriet, men er alligevel let tilgængelig fra mange af de store byer i Skotland.

Flasken og den medfølgende æske har begge en isblå etiket, der afspejler de kolde og frostige Ayrshire-vintre. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5065008253051
LandSkotland
ProducentLochlea
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeIslay Whisky, Peated Quarter Cask
WhiskyregionLowland
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år