Loch Lomond Peated Single Grain Whisky

249,00  DKK
På lager online og i butik

Loch Lomond Peated Single Grain Scotch Whisky er lavet udelukkende af meget tørvet maltbyg i malt-rummet på Loch Lomond Destilleriet. Den modnes derefter i en kombination af bourbonfade der er tidligere brugte og helt nye, hvilket giver en blød frugtagtig karakter med cremet vanilje og antydninger af røg. 46% - 70 cl. Se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Loch Lomond Peated Single Grain Scotch Whisky er lavet udelukkende af meget tørvet maltbyg i malt-rummet på Loch Lomond Destilleriet. Den modnes derefter i en kombination af bourbonfade der er tidligere brugte og helt nye, hvilket giver en blød frugtagtig karakter med cremet vanilje og antydninger af røg.

Når du først dufter til denne whisky, bliver du mødt af indbydende noter af nellike, vanilje og solbær. På tungen udfolder der sig en sød og syrlig tørvsmag, der harmonerer smukt med nuancer af grønt æble, limecitrus og anis. Efter hver sip efterlades du med en sprød, tør afslutning, hvor en fjern antydning af tørverøg ligger tilbage på ganen.

Loch Lomond Peated Single Grain Scotch Whisky har vundet guld ved WSC i 2023 og IWSC i 2021 og Sølv ved IWSC i 2022. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5016840260219
LandSkotland
ProducentLoch Lomond
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeAmerikansk Egetræ, Bourbon
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Grain
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år