Loch Lomond Open Special Edition 2023 Single Malt Scotch Whisky

449,00 DKK
På lager online og i butik

Loch Lomond Open Special Edition 2023 er skabt for at fejre Loch Lomond partnerskab med The Open & deres golfambassadør Colin Montgomerie. Whiskyen er lagret i amerikanske egetræsfade og afsluttet i fade der tidligere har indeholdt Rioja rødvin. Denne single malt er af enestående karakter og har noter af røde bær, frugter og mørk chokolade med en let røg i afslutningen. 46% - 70 cl. Se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Loch Lomond Open Special Edition 2023 er en single malt scotch whisky skabt i skyggen af Ben Lomond for at fejre den 151. udgave af golfturneringen The Open som i 2023 bliver afholdt på Royal Liverpool i England.

Michael Henry, Loch Lomonds mesterblander, har sammen med den skotske golfspiller Colin Montgomerie skabt denne enestående single malt for at udforske indflydelsen fra elegante spanske Rioja Alta Reserva-fade på Loch Lomonds signaturstil. Et udvalg af fade er blevet håndplukket af Michael Henry til færdiggørelse i Rioja Alta Reserva for at komplementere deres signaturdestilleristil med yderligere dybde i smagen.

Disse rige, enestående rødvinsfade hjælper med at skabe en whisky, der har noter af røde bær, frugter og cremet vanilje med mørk chokolade, som supplerer den blide røg i afslutningen.

Ikke-kølefiltreret, tappet ved 46% og præsenteret i en karton med Colin Montgomeries underskrift.

Når du først dufter til denne whisky, bliver du mødt af blomstrende noter af roser sammen med bløde frugter, fersken og pære. På tungen udfolder smagen sig med røde bær og frugter, herunder hindbær og fersken, som suppleres af cremet vanilje og mørk chokolade. Afslutningen har en mellemlang varighed, hvor et strejf af røg giver plads til vedvarende frugtnoter. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5016840132554
LandSkotland
ProducentLoch Lomond
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeAmerican Oak, Rioja
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år