Loch Lomond 12 års Single Malt Whisky

449,00  DKK
På lager online og i butik

Loch Lomond 12 Years Old Single Malt Whisky er en perfekt repræsentation af Loch Lomonds signaturstil, der leverer lækre noter af fersken og pære sammen med vaniljesødme og en let antydning af røg i afslutningen. 46% - 70 cl. Se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Loch Lomond 12 Years Old Single Malt Whisky er en perfekt repræsentation af Loch Lomonds signaturstil, der leverer lækre noter af fersken og pære sammen med vaniljesødme og en let antydning af røg i afslutningen.

Loch Lomond 12 Years Old Single Malt Whisky er skabt i skyggen af Ben Lomond ved brug af deres unikke Straight Neck-kolber og de mere traditionelle Swan Neck-kolber, inden den modnes i tre varianter af amerikanske egetræsfade - bourbon, genopfyldte og genbrændte.

Tappet ved 46% og ikke-kølefiltreret for at beholde den autentiske smag. Dette perfekt afbalancerede udtryk er sammensat af Michael Henry, Loch Lomonds Master Blender, hvis signatur på hver flaske er deres personlige kvalitetsgaranti.

Denne whisky har en flot gylden farve, og når du først dufter til denne whisky, bliver du mødt af den friske duft af grønt æble, moden pære og forfriskende citron, alt sammen akkompagneret af baggrundsnoter af kornprodukter. På tungen afslører den smage fra frugthave heriblandt fersken og citron marengs. Den dybe frugtige karakter af pære fører over i smagen af citron, vanilje marengs og en let kikse-sødme. Afslutningen er mellemlang med en anelse tørv og en vedvarende syrlighed.

Loch Lomond 12 Years Old Single Malt Whisky har vundet guld ved IWSC i 2023 og Global Scotch Whisky Masters i 2023 og WSC i 2022. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5016840737216
LandSkotland
ProducentLoch Lomond
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder12 år
FadtypeAmerikansk Egetræ, Bourbon
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år