Laphroaig Select Single Malt Whisky

349,00  DKK
På lager online og i butik

Laphroaig Select er den mest tilgængelige single malt whisky fra Islay destilleriet. En blanding af single malts håndplukket fra fem forskellige fade, hvilket skaber en mild skotsk whisky med afbalanceret og kompleks smag. 40% - 70 cl. Mere information og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Laphroaig Select er en passende og perfekt introduktion til tørvet whisky, da den trækker på et bredt udvalg af fade fra Laphroaigs lager. Laphroaig Select er sød og blød og fortæller om destilleriets 200 års historie om passioneret destillering i hver enkelt tår.

For at skabe Laphroaig Select har Laphroaigs Master Distiller udvalgt whiskyer, der har lagret på Oloroso sherry fade, ex-bourbon-quarter casks og Pedro Ximenez sherry hogsheads - alle med forskellige modningsniveauer. Whiskyen har efter blandingen fået en afsluttende lagring i amerikanske virgin egetræsfade – et sjælden fad for skotsk whisky.

Laphroaig Select er det mest afslappede udtryk fra destilleriet og lader deres signaturaromaer af tørverøg og tang skinne igennem, og efterlader masser af plads til noter af røde frugter, lime og en floral eftersmag.

Laphroaig Select har en flot, skinnende gylden farve med lagdelte nuancer. I duften mødes man af en kraftfuld aroma af tørverøg, der straks ledsages af noter af modne røde frugter, hvilket skaber en harmonisk kontrast. Den første smagsoplevelse er sød, men denne sødme giver hurtigt plads til den karakteristiske smag af tørverøg, suppleret af subtile strejf af aske og tang, der bidrager til en kompleks smagsprofil. Whiskyen har en langvarig finish, der efterlader blomsteragtige noter, samt delikate nuancer af marcipan og frisk lime.

Laphroaig Select har vundet guld ved San Francisco World Spirits Competition i både 2020 og 2022. 40% - 70 cl

Specifikationer
Varenummer5010019637604
LandSkotland
ProducentLaphroaig
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgMellem
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år