Laphroaig Lore Single Malt Whisky

799,00  DKK
På lager online og i butik

Laphroaig Lore er den rigeste og mest komplekse udtryk fra Islay destilleriet. Laphroaig Lore tager traditionerne, der er blevet overleveret gennem destilleriets lange historie og skaber en detaljeret, kraftfuld og enestående whisky. 48% - 70 cl. Mere information og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Laphroaig Lore er Laphroaigs historie af legendarisk whisky tappet på flaske. Hvert eneste tår fortæller historien om destillatørerne, blanderne og håndværkerne der gennem århundrederne har arbejdet for at lave et enestående produkt. Denne whisky er skabt ved hjælp af teknikker og færdigheder udviklet inden for murene af Islay destilleriet, skærmet fra nysgerrige øjne og hårdnakket bevogtet mod konkurrenter. 

Det er deres rigeste udtryk, der trækker på et arkiv af de sjældneste whiskyer fundet i Laphroaigs atlantiske lager. En kompleks blanding af single malts, der har lagret fra syv til 21 år. Beriget med livlige karakterer fra tidligere Bourbon-, europæiske egetræs- og Oloroso sherryfade samt Quarter Casks. Hver eneste tår sender dig på en rejse gennem forskellige æraer på øen Islay, og afslører kraftfulde aromaer af tørvrøg og havsprøjt, samt antydninger af chokolade og krydderier. Smagsoplevelser, der siger, at dette er Laphroaigs historie, dette er Laphroaigs lore.

Laphroaig Lore har en skinnende gylden farve, som er et karakteristisk udseende opnået gennem eksponering for forskellige træsorter og modningsniveauer. Når du nærmer dig glasset, mødes du af en kraftig duft af tørverøg og mineralske noter fra kysten, med et subtilt strejf af aske og chokolade. Ved første tår afslører whiskyen sin livlige karakter med antydninger af bitter chokolade, aske og et krydret chili bid, der danser på tungen. Den kortvarige, tørre finish efterlader en behagelig sød eftersmag. 48% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010019637543
LandSkotland
ProducentLaphroaig
Cl.70 cl.
Alkohol procent48%
FadtypeBourbon, Europæisk Egetræ, Oloroso Sherry, Quarter Cask
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år