Togouchi

Japansk whisky har for længst vundet global anerkendelse med fremragende brands som Nikka, Chichibu, Suntory og Mars Shinshu. Togouchi er endnu et eksempel på glimrende whisky fra Japan. Men før whiskyen når ud til alverdens forbrugere, har den været igennem en usædvanlig proces. Chukogo Jozo-destilleriet, der producerer Togouchi, importerer først maltwhisky fra Skotland og grainwhisky fra Canada til Hiroshima i Japan. Her lagres whiskyen i en gammel, nedlagt jernbanetunnel på 361 meter, hvor temperaturen konstant ligger på 14 grader og luftfugtigheden altid er 80%. Det giver en langsom lagring og udtrækning af aromaer fra fadene og det konstante klima giver whiskyproduktionen en høj grad af præcision og finesse. Efter lagring blandes og tappes whiskyen og sendes ud på verdensmarkedet under navnet Togouchi.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)