Quorhum

Ron Quorhum fra Den Dominikanske Republik er en rom-serie, der blev introduceret i Danmark i sommeren 2013. Her får du virkelig god værdi for pengene, og vi har hos Rombo.dk ikke oplevet en nylanceret rom være så hypet og så hurtig populær, som Ron Quorhum 30 år Solera har været. I rom-sortimentet finder du ligeledes Ron Quorhum 12 år, 15 år og 23 år, der så absolut også er velsmagende. Bemærk, at der er tale om lagring på Solera-metoden, hvilket betyder angivelse af rommens maksimum-alder.

Viser 4 produkter

Faldende orden
pr. side

Ron Quorhum – rom fra Oliver & Oliver

Ron Quorhum er et dominikansk rombrand fra aftapperen Oliver & Oliver, der også står bag brands som Ophtimus, Cubaney, Presidente, Punta Cana Club og Exquisito. Oliver & Oliver er et familieejet foretagende, der har rødder på Cuba, men nu er beliggende i Den Dominikanske Republik, hvor rigtig meget af vores rom kommer fra. Oliver & Oliver blev grundlagt i 1990’erne og har gennem tiden vundet mere end 200 internationale priser. Ron Quorhums forskellige udgaver kreeres hos Oliver & Oliver, der ikke har deres eget destilleri, men indkøber rom forskellige steder og selv lagrer, blender og tapper rommen i Den Dominikanske Republik.

Hvilken romtype er Ron Quorhum?

Ron Quorhum er mørk rom i den spanske, mellemsøde stil, lavet på melasse og lagret efter solerametoden. De forskellige fade, der bruges i lagringen er med til at give de forskellige udgaver deres individuelle smagsnoter og udtryk. 

Ron Quorhum lagres efter den spanske solera-metode. Solera-metoden er et blandings- og lagringssystem, som også bliver brugt til produktion af sherry, portvin og vin. Meget kort fortalt fungerer systemet ved, at ældre årgange blandes med yngre årgange i et sindrigt pyramidesystem af romtønder. Det betyder, at solera-rom er en blanding af ung og gammel rom og at den alder, der er angivet på en solera-rom, er den ældste rom, der er i blandingen. Ofte foregår solera-lagringen ikke i et reelt pyramidesystem, men ved manuelt at blande de ønskede fade.

Hvor gammel er Ron Quorhum?

Ron Quorhum lagres efter solera-metoden og det betyder, at den alder, der angives på flasken er alderen på den ældste rom, der er i blandingen – og altså ikke et udtryk for alderen på den samlede romblanding.

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år