Romdeluxe

Romdeluxe er en uafhængig, dansk aftapper af primært rom. I skrivende stund finder man en række søde blends i Selected Series Rum (SSR), en række mere naturlige/kraftige single cask aftapninger i Limited Batch Series (LBS), upmarket Collectors series samt de eksklusive Wild Series (WS) under Romdeluxe navnet. Derudover har man bl.a. også lavet Liverpool "You'll Never Walk Alone" og Arsenal "Gunners" fodbold-rom til de danske fans.

Viser 42 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvilken slags rom er Romdeluxe?

Romdeluxe forhandler flere internationale rombrands, ligesom de også har udgivet et stort antal rom i eget navn. I Romdeluxes serier er primært mørk rom, der omfatter alt fra søde romblends til sjældne single casks. Du kan læse mere om, hvad der kendetegner de forskellige Romdeluxe-serier nedenfor

Romdeluxe Selected Series og Limited Batch Series

Romdeluxe Selected Series Rom er en romserie, de fleste kan være med på. Det er melassebaseret rom i den spanske stil og således i den søde, mere runde og tilgængelige ende. Alkoholprocent på er ofte mellem 40-42%. Populære eksempler er Selected Series Rum Dominican Republic 5 år og Selected Series Rum 3 Dark Navy Blend.

Romdeluxe Limited Batch Series omfatter skæve aftapninger fra f.eks. Ghana i mindre oplag. Romdeluxe Limited Batch Series er ofte rester af kvalitetsrom fra forskellige destillerier, som på trods af den høje kvalitet kan fås til en skarp pris, fordi det kun findes i begrænset omfang. I denne serie har vi især solgt mange Limited Batch Series Cuba 65,1% og Limited Batch Series Ghana ARC 50cl.

Romdeluxe Collectors series og Wild Series

Collectors series er Romdeluxes nyeste serie, som især henvender sig til romnørder. Serien skal vise spændvidden af rom og kaldes af Romdeluxe selv en lillebror til deres eksklusive Wild Series. Dog kan Collectors Series godt være blends, og vil normalt have en alkoholprocent på under 60%. Populære eksempler er Collectors Series Ten Cane 13 år 62,3% og Collectors Series Reunion Grand Arome 2013.

Wild Series er serien, der for alvor bragte Romdeluxe på banen, og som står for høj kvalitet, høj alkoholprocent og høj ester. Det er Romdeluxes mest eksklusive romserie, der henvender sig til det kræsne kenderpublikum med udgivelser, der altid bliver hurtigt udsolgt. I denne serie finder man de unikke, specielle fade, og der er altid tale om single cask aftapninger, der altid tappes ved fadstyrke og altid med en ABV over 60%.

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år