Rhum Agricole

Rhum Agricole er en helt speciel rom-stil, der også kan betegnes som "landbrugsrom" (oversættelsen af den franske betydning). Når man taler om Rhum Agricole, så er den væsentligste faktor, at rommen er lavet på den friskpressede sukkerrørsjuice (istedet for melasse). Denne fremstillingsmetode er dyrere og mere krævende, da sukkerrørsjuicen helst skal presses og anvendes indenfor 24 timer eller meget få dage. Desuden kan man derfor også kun fremstille rommen i høstsæsonen, der typisk ligger fra februar til maj/juni. Specielt Martinique og Guadeloupe er kendte for Rhum Agricole, men der produceres også Rhum Agricole andre steder. Martinique indførte i 1996 en AOC klassificering (Appellation Origine Controllee), hvor der stilles strenge krav til dyrkningen af sukkerrørene, kvaliteten af sukkerrørsjuicen og fremstillingen af rommen inklusive destilleringsmetoden. Du kan læse mere om AOC-klassificeringen fra Martinique her.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-36 of 53

Side:
  1. 1
  2. 2