Kingsbarns Bell Rock Cask Strength 61,1% Single Malt Whisky

Tilbudspris 599,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
På lager online og i butik

Den populære Kingsbarns Bell Rock vender tilbage som en Cask Strength limited release. Den første udgave blev tappet ved 46% ABV og frigivet i 2021. Denne udgave præsenterer elegant en kunstfærdig fusion af 30% ex-Bourbon fade og 70% ex-Oloroso sherryfade. Det giver en single malt der er frugtig og krydret og så har den en ABV på  61,1%. 70 cl. Se mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Den populære Kingsbarns Bell Rock vender tilbage som en Cask Strength limited release. Den første udgave blev tappet ved 46% ABV og frigivet i 2021. Denne udgave præsenterer elegant en kunstfærdig fusion af 30% ex-Bourbon fade og 70% ex-Oloroso sherryfade. Det giver en single malt der er frugtig og krydret og så har den en ABV på  61,1%. 

Kingsbarns Bell Rock er destilleret med lokalt Fife-byg og efter destilleringen er den modnet i ex-Bourbon fade og ex-Oloroso sherryfade. Den resulterende whisky er fyldt med smag af frugt og krydderier. Med en rig karakter af karamel og frugt er Bell Rock fyldt med lækre noter af pekantærte og subtile bagte frugter. Den Ikke kølefiltreret og med naturlig farve. 

Næsen byder på en rig og fløjlsblød duft af karamel, bagt marengs og ristede mandler. Smagsoplevelsen bringer minder om pekantærte, karamelliserede frugter fra frugthaven og frisk bagværk. Afslutningen fuldender oplevelsen med noter af karamelsauce og crème brûlée.

Kingsbarns limited releases er lavet med lokalt dyrket byg, og vand fra deres egen kilde er grundlaget for deres whisky. Det bliver omhyggeligt destilleret med en særligt lang gæringsproces og taget fra et højt skærepunkt. Kingsbarns stilen er kendetegnet ved en let elegance samt frugtige og blomsteragtige noter. Med tanke for balance kombinerer de destillatet med træet ved at bruge håndudvalgte fade for at forbedre og komplementere signaturprofilen. Udgivet i små batches er deres limited releasen eksempler på eksperimenter inden for nye whisky-veje. 

Der er kun 3600 flasker i alt i verden af denne single malt whisky. 61,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060598430042
LandSkotland
ProducentKingsbarns
Cl.70 cl.
Alkohol procent61,1%
FadtypeBourbon, Oloroso Sherry
WhiskyregionLowland
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år