Min egen rom 7 - Jamaica WPL ulagret rom på sherryfad

20.025,00  DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica WPL 0 år ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Bemærk: Dette er første af i alt to rater. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica WPL 0 år ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Worthy Park Light (WPL) rom fra Jamaica er kendt for sin distinkte karakter, der afspejler øens rige romtraditioner. Denne rom fremhæver en frugtagtig og blomstret essens, mens den også bærer den unikke "funky" kvalitet af et mildt ester-niveau, som giver en næsten bananlignende duft. Græssede og vegetabilske nuancer afspejler rommens tætte bånd til det lokale sukkerrør. Ledsaget af lette røgede noter og varme krydderier, tilbyder WPL en blød smagsoplevelse med en dyb, langvarig eftersmag, karakteristisk for Worthy Park's dedikation til kvalitet.

Når rom lagres i Pedro Ximénez (PX) sherryfade, erhverver den dybe noter fra denne søde sherry. PX tilfører rommen intens sødme, nuancer af tørrede frugter som rosin og sveske, samt hints af karamel og mørk chokolade. Den mørkebrune farve fra PX-sherryen kan også gøre rommen dybere i nuance. Resultatet er en rig, kompleks rom med en fløjlsagtig mundfølelse og dessertagtige undertoner.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 92 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 20.025 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 8.541 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 8.541 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10905
LandJamaica
FadtypeSherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år