13 - Jamaica WPL 3 års rom på Virgin Oak-fad (betaling af 1. rate)

26.750,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica WPL 3 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 3 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica WPL 3 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 3 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Worthy Park Light (WPL) rom fra Jamaica er kendt for sin distinkte karakter, der afspejler øens rige romtraditioner. Denne rom fremhæver en frugtagtig og blomstret essens, mens den også bærer den unikke "funky" kvalitet af et mildt ester-niveau, som giver en næsten bananlignende duft. Græssede og vegetabilske nuancer afspejler rommens tætte bånd til det lokale sukkerrør. Ledsaget af lette røgede noter og varme krydderier, tilbyder WPL en blød smagsoplevelse med en dyb, langvarig eftersmag, karakteristisk for Worthy Park's dedikation til kvalitet.

Når rom lagres i friske egetræsfade, kendt som Virgin Oak-fade, skaber det en markant påvirkning på dens smagsprofil og farve. Sådanne fade fremhæver en intens træagtig karakter i rommen, beriget med noter af egetræ og cedertræ. Samtidig fremkommer smagsnuancer af vanilje og karamel, resultatet af egetræets naturlige forbindelser. Rommen kan også antage krydrede undertoner, som sort peber og kanel. Derudover bidrager fadet med tanniner, som giver en tørrere mundfølelse og balancerer rommens sødme. Denne lagringsmetode giver også rommen en dybere farve.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 115 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 26.750 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 10.676 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 10.676 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10911
LandJamaica
FadtypeVirgin Oak
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år