Min egen rom 18 - Jamaica STC^E ulagret rom på Virgin Oak-fad

26.750,00  DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica STC^E 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen ikker er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Bemærk: Dette er første af i alt to rater. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica STC^E 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen ikker er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Jamaicansk STC♥E rom kommer fra Long Pond destilleriet i Trelawny sognet i det nordvestlige Jamaica. Rommen er kendt for sin esterprofil, som kombinerer den karakteristiske "funky" smag med en mere afbalanceret og tilgængelig tilgang end højester-rom. Den har et esterniveau på 550-700 gr/hL AA, som er et mellemniveau. Smagsnuancer inkluderer en rig palette af tropiske frugter som ananas, mango og banan, nuanceret med citrus og tørret frugt. Dette suppleres af græssede og jordiske undertoner, der afspejler den rå sukkerrørskarakter. Et hint af tobak og en let krydret undertone fuldender profilen, hvilket resulterer i en fyldig rom med en varm eftersmag, der begejstrer uden at overmande.

Når rom lagres i friske egetræsfade, kendt som Virgin Oak-fade, skaber det en markant påvirkning på dens smagsprofil og farve. Sådanne fade fremhæver en intens træagtig karakter i rommen, beriget med noter af egetræ og cedertræ. Samtidig fremkommer smagsnuancer af vanilje og karamel, resultatet af egetræets naturlige forbindelser. Rommen kan også antage krydrede undertoner, som sort peber og kanel. Derudover bidrager fadet med tanniner, som giver en tørrere mundfølelse og balancerer rommens sødme. Denne lagringsmetode giver også rommen en dybere farve.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 115 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 26.750 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 10.676 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 10.676 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10916
LandJamaica
FadtypeVirgin Oak
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år