8 - Jamaica STC^E ulagret rom på sherryfad (betaling af 1. rate)

22.025,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica STC^E 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica STC^E 0 års ulagret rom, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Jamaicansk STC^E rom kommer fra Long Pond destilleriet i Trelawny sognet i det nordvestlige Jamaica. Rommen er kendt for sin esterprofil, som kombinerer den karakteristiske "funky" smag med en mere afbalanceret og tilgængelig tilgang end højester-rom. Den har et esterniveau på 550-700 gr/hL AA, som er et mellemniveau. Smagsnuancer inkluderer en rig palette af tropiske frugter som ananas, mango og banan, nuanceret med citrus og tørret frugt. Dette suppleres af græssede og jordiske undertoner, der afspejler den rå sukkerrørskarakter. Et hint af tobak og en let krydret undertone fuldender profilen, hvilket resulterer i en fyldig rom med en varm eftersmag, der begejstrer uden at overmande.

Når rom lagres i Pedro Ximénez (PX) sherryfade, erhverver den dybe noter fra denne søde sherry. PX tilfører rommen intens sødme, nuancer af tørrede frugter som rosin og sveske, samt hints af karamel og mørk chokolade. Den mørkebrune farve fra PX-sherryen kan også gøre rommen dybere i nuance. Resultatet er en rig, kompleks rom med en fløjlsagtig mundfølelse og dessertagtige undertoner.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 92 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 22.025 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 8.541 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 8.541 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10906
LandJamaica
FadtypeSherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år