4 - Jamaica NYE-WM 2 års rom på sherryfad (betaling af 1. rate)

20.675,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica NYE-WM 2 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 2 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica NYE-WM 2 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 2 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

New Yarmouth Distillery i Jamaica er kendt for sin dybt aromatiske og ester-rige rom, som fremmaner intense "funky" nuancer af overmodne bananer, ananas og anden tropisk frugt. Sammen med disse karakteristiske ester-noter kommer et spektrum af andre frugtaromaer, der spænder fra sprøde citrusnoter til dybere nuancer af tørret frugt. Underliggende er der en let græsset eller jordisk undertone, der ærer rommens rå sukkerrørskarakter. NYE-WM står for New Yarmoth Estate - William McConnell, og er rommens marque. Det betyder at rommen er en højesterrom med et esterniveau på 1300-1400 gr/hL AA.

Når rom lagres i Pedro Ximénez (PX) sherryfade, erhverver den dybe noter fra denne søde sherry. PX tilfører rommen intens sødme, nuancer af tørrede frugter som rosin og sveske, samt hints af karamel og mørk chokolade. Den mørkebrune farve fra PX-sherryen kan også gøre rommen dybere i nuance. Resultatet er en rig, kompleks rom med en fløjlsagtig mundfølelse og dessertagtige undertoner.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 96 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 20.675 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 8.975 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 8.975 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10902
LandJamaica
FadtypeSherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år