Min egen rom 15 - Jamaica DOK 3 års rom på Virgin Oak-fad

35.063,00  DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Jamaica DOK 3 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 3 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Bemærk: Dette er første af i alt to rater. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Jamaica DOK 3 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 3 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Jamaicansk DOK kommer fra Hampden Estate destilleriet. DOK står for Dermot Owen Kelly-Lawson, og betyder at det er en højesterrom med et esterniveau på 1500-1600 gr/hL AA. Det giver en intens "funky" kvalitet og frembringer noter af overmodne bananer, modnet frugt og andre tropiske nuancer som ananas. Samtidig byder den på en rig palette af frugtaromaer, fra lyse citrusindtryk til dybere toner af tørret frugt og bær. Denne rom har desuden en markant græsset og jordisk undertone, der afspejler dens rå sukkerrørskarakter. Mundfølelsen er robust, og DOK rom kan ofte føles overvældende, hvilket gør den til en unik oplevelse.

Når rom lagres i friske egetræsfade, kendt som Virgin Oak-fade, skaber det en markant påvirkning på dens smagsprofil og farve. Sådanne fade fremhæver en intens træagtig karakter i rommen, beriget med noter af egetræ og cedertræ. Samtidig fremkommer smagsnuancer af vanilje og karamel, resultatet af egetræets naturlige forbindelser. Rommen kan også antage krydrede undertoner, som sort peber og kanel. Derudover bidrager fadet med tanniner, som giver en tørrere mundfølelse og balancerer rommens sødme. Denne lagringsmetode giver også rommen en dybere farve.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 120 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 35.063 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 11.219 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 11.219 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10913
LandJamaica
FadtypeVirgin Oak
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år