Infernal - Rum Paris To Berlin

439,00  DKK
På lager online og i butik

Med Rum Paris To Berlin, ønskede Infernal at lave en rom som både kan nydes til festen, men som også kan nydes i sin rene form. Denne rom fremstår med en frisk duft af appelsin, mynte, og vanilje, træ og en let sødme. Smagen er præget af mørk sukker og vanilje, komplet med en træagtig nuance, en blød tekstur og en mild varme fra alkohol. En subtil peberprikken leder til en lang, let syrlig eftersmag. 40% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Med Rum Paris To Berlin, ønskede Infernal at lave en rom som både kan nydes til festen, men som også kan nydes i sin rene form. En rom for begyndere men også for den som elsker at nyde en god rom. En rom som er let at gå til, med en elegant fremtoning. De har udvalgt rom fra Venezuela og Den Dominikanske Republik, lagret i forskellige tønder som ex-bourbon, fransk og amerikansk eg, og med aldre på 5, 6 og 8 år og derudover forener melasse og sukkerrørssaft baseret rom på bedste vis.

Denne rom byder på en forførende duft, der er frisk og levende med lette noter af appelsin. Når du tager et øjeblik at trække vejret dybt, vil du opdage nuancer af mynte, vanilje, og træ, som alle komplementeres af en subtil sødme, der lover en dybdegående smagsoplevelse. Ved første sip mødes ganen af mørk sukker og vanilje, der bliver fulgt op af den jordbundne karakter af træ. Dens tekstur er meget blød, og man kan fornemme en let varme fra alkoholen, der kildrer tungen med en skarp peberprikken. Dens afslutning er lang og behagelig, hvor en svag syrlighed bliver hængende og sørger for en afrundet og tilfredsstillende oplevelse. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718007916
LandDen Dominikanske Republik, Venezuela
ProducentInfernal
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
SolerametodikJa
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Bourbon, Fransk Egetræ
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år