Heaven’s Door Double Barrel Whiskey

Tilbudspris 599,00  DKK Regulær pris 799,00  DKK
På lager online og i butik

Heaven’s Door Whiskey er kreeret af musiker-ikonet Bob Dylan, og whiskey'en er opkaldt efter hans klassiker fra 1973: "Knockin' On Heaven's Door". Heaven’s Door Double Barrel Whiskey er sammensat af 3 forskellige og separat modnede whiskeys, som alle er lagret i minimum 5 år, og disse efterlagres herefter på nye, brændte egetræsfade i yderligere 1 år. 50% ABV - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Manden bag Heaven’s Door Whiskey er musiker-ikonet Bob Dylan, og whiskey'en er opkaldt efter hans klassiker fra 1973: "Knockin' On Heaven's Door". Denne Heaven’s Door Double Barrel Whiskey udgave er skabt i samarbejde med ingen ringere end Marc Bushala, der også stod bag Angel's Envy Bourbon. 

Bob Dylan har en stor forkærlighed for amerikansk whiskey, og ønskede at skabe en samling af amerikanske whiskyer, der på hver deres måde fortæller en historie. “Jeg har rejst i årtier og har haft mulighed for at prøve nogle af verdens bedste whiskyer. Dette er fantastisk whiskey,” sagde Bob Dylan.

Heaven's Door Double Barrel Whiskey består af en unik blanding af to forskellige straight bourbons og en straight rye. Hver af dem er lagret uafhængigt i nye egetræsfade i mindst fem år, før de blandes og lagres yderligere 6-12 måneder i specialfremstillede Tonnellerie Radoux-fade, der har ligget i 24 måneder i fri luft, hvilket tillader træet at udvikle sin egen unikke karakter og kompleksitet.

Duften byder på noter af ahorn med malede korn og en let note af nødder, ledsaget af tørrede bær, vaniljecreme og ristet eg. På ganen opleves karamel, dej, mørke kirsebær og Meyer citron, balanceret af tør eg, vaniljestang og tørret abrikos. Noter af kokosnød, appelsinolie og kakao tilføjer kompleksitet med træagtige overtoner, der fuldender smagsoplevelsen. 50% ABV - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer1220000180048
LandUSA
ProducentHeaven's Door
Cl.70 cl.
Alkohol procent50%
Alder7 år
FadtypeAmerican White Oak
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeAmerican Whiskey
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år