Hampden Great House Distillery Edition 2023

1.099,00  DKK
Ikke på lager

Hampden Great House Distillery Edition 2023 er den femte udgivelse af den eksklusive Distillery Edition. Rommen er en blanding af de mest repræsentative marks, der udtrykker den unikke stil af rom fra Hampden Estate. Den er produceret efter en opskrift, der varierer fra år til år, hvilket giver mulighed for at opleve Hampden Estates rom i et nyt lys. BEMÆRK: Begrænset antal. Derfor sælges max. 1 flaske pr. kunde. 57% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Hampden Great House Distillery Edition 2023 er den femte udgivelse af den eksklusive Distillery Edition. Denne aftapning er en hyldest til destilleriets Great House, som blev bygget i 1779, og stadig står i sin oprindelige form. Huset blev bygget ved siden af destilleriet af Stirling-familien, og førstesalen blev brugt til romlager indtil det 20. århundrede. I dag er det omgivet af en fantastisk tropisk have og blevet til et besøgscenter, hvor man tager imod gæster og besøgende. Flaskens etiket afspejler designet af det store hus, hvor der er blevet produceret utrolige rom i over tre hundrede år.

Denne nye version af Great House er en blanding af de mest repræsentative marks af den unikke stil af rom fra Hampden Estate. Den er produceret efter en opskrift, der varierer fra år til år, og giver mulighed for at se Hampden Estates rom i et andet lys. Ligesom udgaven fra 2022 er denne aftapning meget speciel, da det er en rom, der normalt kun kan købes på destilleriet i Jamaica eller i meget sjældne udgaver uden for det jamaicanske marked.

Hampden Great House Distillery Edition 2023 har en flot ravfarvet, og duften er både raffineret og berusende. Der er  aromaer af sukkerrørsblomster, rørsukker og vanilje. Den byder også på noter af kulbrinte, bourbonvanilje og eksotiske frugter som ananas og banan. Smagen er stor og kraftfuld med karakteristisk Hampden-funk, nellike, citrus og honning. Den har en fyldig eftersmag, med mælkeagtig noter af kokos og mandel. Der er også spor af ingefær, Mirabelle og aromatiske planter som vild timian, salvie, som trækker smagen ud.

BEMÆRK: Begrænset antal. Derfor sælges max. 1 flaske pr. kunde. 57% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597362167
LandJamaica
ProducentHampden
Cl.70 cl.
Alkohol procent57%
Høj-esterromJa
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år