Hampden Estate Pagos 2023 Edition

799,00  DKK
Ikke på lager

Hampden Estate Pagos 2023 Edition er en rom fuldstændig lagret i et tropisk klima, i fade på 500 liter tidligere brugt til Sherry Oloroso og Pedro Ximénez af højeste kvalitet, fra nogle af de mest berømte bodegas i Andalusien. Indeholder congener på 1603,5 gr/hlpa, heraf 394 gr/hlpa er estere. 52% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Hampden Estate Pagos 2023 Edition er den blot anden rom i destilleriets historie, der udelukkende er lagret i sherryfade. Ligesom verdens mest aromatiske whiskyer, såsom dem produceret på Islay, omfavner den jamaicanske rom perfekt noterne af rancio fra den andalusiske vin uden at blive overvældet af dem, hvilket fører til en helt ny profil af aromaer. Denne flaske vil appellere både til romentusiaster og fans af sherryfad-single malts på samme tid.

Hampden Estate Pagos blev skabt gennem et partnerskab mellem Hampden Estate og det berømte Bodegas Lustau i Jerez. Ideen er at lagre en Hampden-rom fuldstændigt i prestigefyldte Oloroso- og Pedro Ximenez-sherryfade på 500 liter. Efter tre år var de tømte fade klar til at huse den intense Hampden-rom og blev flyttet til det jamaicanske destilleri.

Pagos er desuden det spanske ord, der bruges til at beskrive vinmarkens parceller i Jerez-området.

Hampden Estate Pagos 2023 Editions farve, aromaer og smagsprofil er dybt præget af de unikke trænoter fra Oloroso og Pedro Ximenez. For at respektere denne perfekte synergi med Hampden Estates høje esterprofil er Pagos tappet ved 52% alkoholstyrke.

Rommen præsenterer sig som generøs, eksotisk og velafbalanceret. Den har en en imponerende mørk ravfarve, og duften er raffineret og typisk med nuancer af voks, chokolade, abrikos, sukkerrør, mango og passionsfrugt. Den smagsmæssige oplevelse er ligeledes bemærkelsesværdig med en fin og livlig kombination af benzin, stjerneanis, nellike og chokolade. Afslutningen er både balanceret og vedvarende med noter af kakao, citrusfrugt, moden abrikos, kvæder, ædeltræ og krydrede nuancer.

Indeholder congener på 1603,5 gr/hlpa, heraf er 394 gr/hlpa estere. 52% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363218
LandJamaica
ProducentHampden
Cl.70 cl.
Alkohol procent52%
Høj-esterromJa
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeOloroso Sherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år