10 - Guadeloupe ulagret rom på sherryfad (betaling af 1. rate)

22.025,00 DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen 0 års ulagret rom fra Guadeloupe, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen 0 års ulagret rom fra Guadeloupe, som skal starte sin lagring på et 40 liters ex-sherryfad. Da rommen ikke er forhåndslagret, men vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 40 liters ex-sherry fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig efter 1-3 år. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Rom fra Guadeloupe afspejler en fusion af franske og caribiske destillationstraditioner. Lavet primært fra friskpresset sukkerrørssaft, byder den på en tydelig græsset og vegetabilsk undertone. Frugtagtige nuancer af melon, citrus og fersken danser sammen med delikate blomstrende aromaer som jasmin. Et strejf af krydderi og en let røget note tilføjer dybde og kompleksitet. Den samlede oplevelse er en medium til fyldig rom med en blød, fløjlsagtig tekstur, der efterlader en vedvarende eftersmag.

Når rom lagres i Pedro Ximénez (PX) sherryfade, erhverver den dybe noter fra denne søde sherry. PX tilfører rommen intens sødme, nuancer af tørrede frugter som rosin og sveske, samt hints af karamel og mørk chokolade. Den mørkebrune farve fra PX-sherryen kan også gøre rommen dybere i nuance. Resultatet er en rig, kompleks rom med en fløjlsagtig mundfølelse og dessertagtige undertoner.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 92 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 22.025 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 8.541 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 8.541 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10908
LandGuadeloupe
FadtypeSherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år