Romdeluxe Guadeloupe Red Cane New Make Rom

595,00  DKK
På lager online og i butik

Guadeloupe Red Cane fra danske Romdeluxe er en "new make" hvid rom, der er ulagret, som præsenteres ved fuld destillationsstyrke på 83% ABV. Den kommer fra destilleriet Montebello, og er deres premium blend, som er det absolut bedste de kan præstere. Den færdige rom bliver til sidst blendet af deres dygtige masterblender. Resultatet af dette store arbejde er i denne flaske. 83% - 70 cl. Mere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Guadeloupe Red Cane fra danske Romdeluxe er en "new make" hvid rom, der er ulagret, som præsenteres ved fuld destillationsstyrke. Det er en rom som er lavet af frisk sukkerrørssaft. Saften kommer fra 3 forskellige typer af røde sukkerrør, som har vokset på en bjergsside med vulkansk jord, og derfor har optaget smag herfra. De tre typer af sukkerrør er hver især blevet presset, fermenteret og destilleret i en kolonne still.

Den kommer fra destilleriet Montebello, og er deres premium blend, som er det absolut bedste de kan præstere. Den færdige rom bliver til sidst blendet af deres dygtige masterblender. Resultatet af dette store arbejde er i denne flaske.

Duften af denne drik er domineret af friskklippet græs, akkompagneret af noter af citrus og modne frugter. På tungen kan man smage en jordagtig og let saltet profil, der bliver suppleret med en syrlig ribs-tone og afsluttes med en varm frugtig eftersmag. Der er fuld smæk for skillingen med en destillationsstyrke på 83% ABV. 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10931
LandGuadeloupe
ProducentRomdeluxe
Cl.50 cl.
Alkohol procent83%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilFransk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år