GlenDronach Cask Strength 58,2% Single Malt Whisky Batch 12

799,00  DKK
På lager online og i butik

GlenDronach Cask Strength Whisky Batch 12 giver kendere et dybt indblik i destilleriets signaturkarakter ved at tappe whiskyen ved dens naturlige fadstyrke, som det var skik før det 20. århundredes begyndelse. Tilsæt en dråbe eller to vand for at afsløre en overflod af smag - fra kraftigt krydret brombærvin og sirupsslik til vedvarende Seville appelsinskal og muskatnød lagdelt med karamel og maraschino kirsebær. 58,2% - 70 cl. Mere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

GlenDronach Cask Strength Whisky Batch 12 giver kendere et dybt indblik i destilleriets signaturkarakter ved at tappe whiskyen ved dens naturlige fadstyrke, som det var skik før det 20. århundredes begyndelse. 

Dette 12. batch af deres Cask Strength har lagret i 10 år på både Pedro Ximénez og Oloroso sherryfade, hvilket har resulteret i en rig og fyldig Single Malt med fuld dybde efter den lange modning på spansk eg. 

Udseendet er dyb bronze. På næsen mærkes noter af tranebær, appelsin og nellikelikør, som smelter sammen med mørk, honning-sød sirup på en base af nøddeagtig eg. Tilsæt en dråbe eller to vand for at afsløre en overfloden af smag. En smag som byder på kraftigt krydret brombærvin og sirupsslik, som flettes sammen med chokoladeovertrukne rosiner, kanel, ahorn og sultanarosiner. Afslutningen er lang med noter af Seville appelsinskal og muskatnød lagdelt med karamel og maraschino kirsebær.

Som med alle whiskyer fra GlenDronach, stammer hele den naturlige farve fra langsom modning i spanske egetræsfade. 58,2% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060716144141
LandSkotland
ProducentGlenDronach
Cl.70 cl.
Alkohol procent58,2%
Alder10 år
FadtypeOloroso Sherry, Pedro Ximénez
WhiskyregionHighland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år