Giffard Crème de Cassis d'Anjou Solbærlikør
Giffard Crème de Cassis d'Anjou, Solbærlikør. Mørkerød med granatrøde nuancer. En duft, der er let pebret og af stor aromatisk intensitet, og en smag der er let syrlig med den kraftige duft af solbær. Frugtens bitterhed er subtil i slutningen. 16% - 70 cl. Yderligere information herunder ...
Giffard Crème de Cassis d'Anjou er en solbærlikør, der er mørkerød i farven med granatrøde nuancer. En duft, der er let pebret og af stor aromatisk intensitet, og en smag der er let syrlig med den kraftige duft af solbær. Frugtens bitterhed er subtil i slutningen.
Solbær er frugten fra Cassissier-planten, som vokser vildt i de bjergede og kolde regioner i Europa og visse lande i Nordafrika, Mellemøsten og Asien. Disse bær med deres glatte skind er meget aromatiske og bruges derfor ofte i likører. Engang brugt som medicinsk præparat blev crème de cassis, som den er kendt i dag, skabt i Bourgogne i det 19. århundrede. Crème de cassis indeholder et minimum af 15% alkohol samt et minimum af 400 gram sukker pr. liter.
Opbevar på et tørt og køligt sted, hvis muligt væk fra lys. Luk flasken tæt efter brug.
En premium Solbærlikør, der kan anvendes til cocktails som El Diablo. 16% - 70 cl.
Varenummer | 3180290501085 |
---|---|
Land | Frankrig |
Producent | Giffard |
Cl. | 70 cl. |
Alkohol procent | 16% |