Segura Viudas Cava Brut 12% 75 cl

99,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Segura Viudas Cava Brut er skøn cava fra Spanien. Og det er ikke så få pæne ord, der er blevet sagt om Segura Viudas Brut spansk cava. Se yderligere detaljer og de mange flotte anmeldelser herunder ...

  •   Vi sender alle hverdage
  •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Segura Viudas Cava Brut er skøn cava fra Spanien. Og det er ikke så få pæne ord, der er blevet sagt om Segura Viudas Brut spansk cava. Her er et udpluk:

På listen over "Top-100 Best Buys of 2018", Wine Enthusiast: "A mild, clean nose offers hints of clover and talcum powder, along with citrus and apple notes. This is simple on the palate, while chalky lime and apple flavors finish fresh."

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

6 proptrækkere i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

★★★★★ i Avisen.dk: "Cava i topklasse til foræringspris. Masser af perlende bobler. En kæmpe udfordring for den rigtige Champagne. Og til under halvdelen af prisen. Køb rigeligt!"

5 glas i Politiken: "Klasse-cava."

 

Varenummer8410428300040