Frederiksdal Sur Lie dansk kirsebærvin

175,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Frederiksdal Sur Lie er lavet på ren Stevnsbær fra godsets plantager – primært Skælstrupmark og Nielstrupmark. ’Sur Lie’ betyder på fransk, at vinen har ligget ’på bundfaldet’, altså gærresterne i en længere periode. Metoden kendes primært fra Champagne og giver i sig selv en rigere, federe og dybere vin. 14,5% - 500 ml. Se yderligere detaljer herunder ...

  •   Vi sender alle hverdage
  •   Fri fragt i Danmark ved køb over 500 DKK
  •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Frederiksdal Sur Lie kirsebærvin er lavet på ren Stevnsbær fra godsets plantager – primært Skælstrupmark og Nielstrupmark. ’Sur Lie’ betyder på fransk, at vinen har ligget ’på bundfaldet’, altså gærresterne i en længere periode. Metoden kendes primært fra Champagne og giver i sig selv en rigere, federe og dybere vin. Frederiksdal Sur Lie kirsebærvin er sammenstukket af flere forskellige årgange, der alle har lagret på franske egetræsfade på mellem 225 og 450 liter i minimum 6 måneder – nogle af dem endda meget længere. Sammenstikningen af unge og modne årgange giver yderligere kompleksitet. Der er både fine og friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin. Denne kirsebærvin er perfekt til mørk chokolade, marinerede bær, kager – og ikke mindst risalamande. Vinen holder sig fint åbent i 1-2 uger, hvis den opbevares et køligt sted. Lot No. 19-10. 14,5% - 50cl.

Varenummer571058160660