Franklin & Sons Mallorcan Tonic Water - 20 cl.

17,00  DKK
På lager online og i butik

Franklin & Sons Mallorcan Tonic Water består af citrus fra Mallorca, naturlige botaniske stoffer og middelhavssmag, brusende vand og det fineste kinabark ekstrakt, blandet for at lave denne forfriskende tonic vand. Den serveres bedst med citrus-tunge gin. Kommer her i en 20 cl flaske. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Franklin & Sons Mallorcan Tonic Water består af citrus fra Mallorca, naturlige botaniske stoffer og middelhavssmag, brusende vand og det fineste kinabark ekstrakt, blandet for at lave denne forfriskende tonic vand.

Fra en beskeden butik på High Street i Rickmansworth begyndte Franklin-brødrene deres eventyr og mission. De bragte nye smagsoplevelser fra hele verden til Storbritannien. Efter 130 år fortsætter Franklin & Sons med at blande de fineste og mest naturlige ingredienser til deres læskedrikke, der er skabt til voksne smagsløg. Sortimentet består udelukkende af naturlige ingredienser, ekstrakter og farvestoffer – ingen konserveringsmidler eller sødestoffer. Sukkerrør fra England og kildevand fra Staffordshire er de foretrukne ingredienser, og de tilsættes med omhu for at fremhæve det bedste i spiritussen.

Bør nydes afkølet og bør ikke opbevares i direkte sollys og serveres bedst med citrus-tunge gin. Kommer her i en 20 cl flaske. 

Specifikationer
Varenummer5032678009387
LandEngland
ProducentFranklin & Sons
Cl.20 cl.
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år