Foursquare Sovereignty Exceptional Cask Selection Rom

1.499,00  DKK
Ikke på lager

Foursquare Sovereignty er en Single Blended Rum og en del af den såkaldte Exceptional Cask Selection serie, der ligesom Redoutable har været lagret på specialfade. Foursquare Sovereignty er fuld af smag og kompleks. Den viser betydelige lag med en upåklagelig balance. Citrus- og frugtdrevet samtidig med komplekse oxidations- og nøddeprægede karaktertræk. 62% - 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Foursquare Sovereignty er en Single Blended Rum og en del af den såkaldte Exceptional Cask Selection serie, der ligesom Redoutable har været lagret på specialfade. 

En blanding af to forskellige 14 år gamle Single Blended Rums, bestående af både pot-destilleret rom og traditionel twin column Coffey destilleret melasse rom.

Den ene rom blev lagret i 14 år udelukkende i Ex-Bourbon tønder, den anden blev lagret i 3 år i Ex-Bourbon tønder, hvorefter den blev lagret i yderligere 11 år i Ex-Oloroso Sherry tønder.

Alt lagring, blanding og aftapning foregår fuldstændigt på Foursquare Rum Distillery i Barbados.

Foursquare Rum Distillery på Barbados er et af de mest moderne og miljøvenlige destillerier i verden. Richard Seale, der står bag Foursquare, er en visionær kendis i branchen, og han værner passioneret om sin romproduktion uden tilsætning af sukker og farve.

Foursquare Sovereignty er fuld af smag og kompleks. Sovereignty viser betydelige lag med en upåklagelig balance - citrus- og frugtdrevet samtidig med komplekse oxidations- og nøddeprægede karaktertræk.

Rommen imponerer med en kompleks aroma af grapefrugtskal, kirsebær, brombær, mørk chokolade, cashewnødder, karamelliseret ananas og pibetobak. Smagsoplevelsen er modig og kompleks, med citrus- og frugtnoter som granatæble, læg dertil noter af ristede mandler og hasselnødder samt antydninger af ristede krydderier som kanel og nellike. Afslutningen er tør og let tannisk med rige noter af karamel, tobak og overmoden ananas, der bliver hængende, hvilket skaber en mindeværdig eftersmag. 62% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer724803018511
LandBarbados
ProducentFoursquare Rum Distillery
Cl.70 cl.
Alkohol procent62%
Alder14 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Sherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år