Foursquare Covenant Exceptional Cask Selection Rom

1.195,00  DKK
Ikke på lager

Foursquare Covenant er en Single Blended Rum og en del af Exceptional Cask Selection serie fra Foursquare Rum Distillery. Det er den hidtil ældste officielle udgivelse fra Foursquare Rum Distillery. BEMÆRK: Begrænset antal. Derfor sælges max. 1 flaske pr. kunde. 58% - 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Foursquare Covenant er en del af Exceptional Cask Selection serie fra Foursquare Rum Distillery. Det er den hidtil ældste officielle udgivelse fra Foursquare Rum Distillery. En 18 år gammel Single Blended Rum, bestående af både potdestilleret og traditionelt Twin Column Coffey destilleret melasse rom, der har lagret i 18 år udelukkende på ex-bourbon fade.

Alt lagring, blanding og aftapning foregår helt på stedet hos Foursquare Rum Distillery på Barbados.

Det indledende indtryk af Foursquare Covenant er lyst, lagdelt og komplekst med markante nøddeagtige noter, der er typiske for lang aldring. Aromaen er fyldt med karamelliseret appelsinskal, abrikos og brun sukker. Dertil noter af mælkechokoladeovertrukne jordbær, stjerneanis, kardemomme og ristede hasselnødder. I smagen åbner den igen med karameliserede citrusnoter, som gradvist udvikler sig til mørk chokolade, figner og kakaosmør. Der er en bemærkelsesværdig smagsmæssig kompleksitet med subtile jordagtige undertoner og antydninger af oxidativ vin, der minder om en rig årgangsportvin. Generelt er dette en lang, men meget blød rom, især i forhold til alkoholprocenten, og den præsenterer en elegant kompleksitet.

"Exceptional Cask Selections" repræsenterer de unikke, begrænsede og sjældne udgivelser fra Foursquare Rum Distillery, som Richard Seale har udvalgt, kun frigivet når han føler, at de er af enestående kvalitet. Hver udgivelse er unik, kun tilgængelig i en begrænset periode, og viser virkelig unikke tilgange til både romblanding og lagring. 

BEMÆRK: Begrænset antal. Derfor sælges max. 1 flaske pr. kunde.

Specifikationer
Varenummer724803018597
LandBarbados
ProducentFoursquare Rum Distillery
Cl.70 cl.
Alkohol procent58%
Alder18 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år