Fanø Skibsrom Søhesten

395,00  DKK
På lager online og i butik

Fanø Skibsrom Søhesten er destilleret på Jamaica og efterfølgende forædlet på Fanø. Søhesten er en ekstra sød skibsrom. Smagen er rund og balanceret med sødmefulde noter af vanilje, muscovado og pomerans. 41,5 % - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Fanø Skibsrom Søhesten er destilleret på Jamaica og efterfølgende forædlet på Fanø. Forædlingen består af en to-trins-lagring. Først lagres rommen med naturlige smagsgivere (bl.a. Fanø Lynghonning, havtorn og Madagaskar vanilje). Herefter efterlagres den på portvinsfade.

Søhesten er en ekstra sød skibsrom. Smagen er rund og balanceret med sødmefulde noter af vanilje, muscovado og pomerans. Den giver en smagsoplevelse som sender dig fra Fanø til eksotiskehimmelstrøg - og tilbage igen.

Fanø Skibsrom bygger videre på den mere end 300 år gamle skibsromtradition. Rom fra Caribien var i århundreder en vigtig del af søfolkenes proviant på de store sejlskibe, så de kunne stå imod de barske vilkår til søs. Fanø Skibsrom er baseret på en rom, der destilleres på Jamaica og efterfølgende krydres med naturlige, lokale råvarer og lagres på portvinsfade på Fanø. 41,5 % - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5745000175338
LandJamaica
ProducentFanø Skibsrom
Cl.70 cl.
Alkohol procent41,5%
FarveMørk rom
SødmeskalaEkstra sød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypePortvin
LagringsklimaKontinentalt
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år