Fable Chapter 3: Moon Single Malt Whisky

925,00  DKK
På lager online og i butik

Fable Whisky – Chapter 3: Moon er en single cask whisky fra Dailuaine Distillery, Speyside, og en del af Fables nye serie af single casks. Fable er en uafhængig whisky-aftapper, der formidler whisky på utraditionel vis. Ved at forbinde whiskyen med legender fra Skotlands fjerne egne og sætte dem ind i en gotisk, grafisk fortælling vil de vise whisky i en nyskabende kontekst. Der er kun tappet 275 flasker. 59,4% – 70 cl. Se mere info og smagsnoter nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Fable Whisky – Chapter 3: Moon whisky repræsenterer tredje kapitel i legenden om ’The Ghost Piper of Clanyard Bay’, som Fables single cast whisky-serie er opkaldt efter. Vi skal dog ikke røbe historien her – den følger med hver flaske. Men vi kan fortælle, at Chapter 3: Moon har lagret 11 år på bourbon-fad på Dailuaine Distillery og er en whisky, der har alt, uden at blive voldsom.

Denne whisky er fra fad nummer 308827, og er derfor anderledes i alkholprocent end andre fra Chapter 3.

Den har citrus, æbler og hints af flødekaramel i næsen. mens smagen har masser af frugt, vanilje og fyldig malt samt et strejf af hvid peber. Chapter 3: Moons eftersmag er svagt tør og maltet, der afrundes med blomsternoter  og sødme. Whiskyen er tappet ved fadstyrke, er ikke koldfilreret og indeholder udelukkende naturlig farve. Der er kun tappet 275 flasker. 59,4% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060895570281
LandSkotland
ProducentDailuaine, Fable
Cl.70 cl.
Alkohol procent59,4%
Alder11 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionSpeyside
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Cask, Single Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år