Ezra Brooks 99 Kentucky Straight Bourbon Whiskey

275,00  DKK
På lager online og i butik

Ezra Brooks 99 Bourbon er en klassisk bourbon, som er lagret på gammeldags manér i nye brændte amerikanske egetræsfade. Dog adskiller denne bourbon fra andre, ved at være en sour mash bourbon, hvor resterende materialer fra tidligere destilleringer bliver tilsat til den næste brygning. Et andet særtræk er, at Ezra Brooks efter destillering bliver kulfiltreret, hvilket resulterer i en karakteristisk mild smag med noter af karamel, vanilje, chokolade og krydderier. 49,5% - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Ezra Brooks 99 Bourbon er en klassisk bourbon, som er lagret på gammeldags manér i nye brændte amerikanske egetræsfade, og lavet på Lux Rows egen opskrift eller ryed bourbon mash bill, bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg.

Denne bourbon skiller sig smagsmæssigt ud fra andre bourbons på et par karakteristiske måder. For det første er det en såkaldt sour mash bourbon. Dette betyder ikke, at bourbonen har en sur smag, men derimod at nogle af de resterende materialer fra tidligere destilleringer bliver tilsat til den næste brygning.

Et andet særtræk er, at Ezra Brooks efter destillering bliver kulfiltreret, hvilket resulterer i en karakteristisk mild smag med noter af karamel, vanilje, chokolade og krydderier.

Ezra Brooks 99 Bourbon er som navnet antyder tappet ved 99 amerikanske proof – hvilket svarer til 49,5% alkohol. Flasken indeholder 70 cl.

Specifikationer
Varenummer088352139197
LandUSA
ProducentEzra Brooks
Cl.70 cl.
Alkohol procent49,5%
FadtypeAmerikansk Egetræ
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeBourbon
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år