English Harbour Reserve 10 års Rom

399,00  DKK
På lager online og i butik

English Harbour Reserve 10 år er fra Antigua Distillery, et familieforetagende, som blev grundlagt i 1932 af portugisiske immigranter og nu drives af 4. generation. Den er blandet af udvalgte, modnede rom, hvoraf den yngste har lagret på gamle bourbonfade i mindst 10 år. Dermed har English Harbour Reserve 10 Year Old Rum fået en vellagret roms delikate aroma og kompleksitet. 40% – 70 cl. Se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Da romproduktionen startede på Antigua (omkring 1650), var det små særskilte ejendomme og plantager, der lavede "hjemmeproduktion". Men rommen fra Antigua blev hurtigt kendt for sin egenart og elegante, aromatiske stil. I slutningen af 1800-tallet var der ikke mindre end 78 fabrikker på øen, der producerede sukker og lavede rom. Den lokale rom blev blandet af lokale bar-ejere, der sammensatte deres egne "blends" og mærker. I 1932 gik en række af disse i kompagniskab, og etablerede Antigua Distillers. I dag er Antigua Distillers et familieforetagende på 4. generation  og de seneste år er deres' "English Harbour"- produkter blevet et etableret navn på eksportmarkeder rundt omkring i verden.

English Harbour Reserve 10 Year Old Rum er en blanding af udvalgte, modnede rom. Den yngste af dem har lagret på gamle bourbonfade i mindst 10 år og har en vellagret roms aroma og kompleksitet. Rommen her er i den tørre ende – ikke uden lighed med whisky og bourbon. Den har smag af røget eg, citrusfrugter, brændt sukker og vanilje og kokosnød med strejf af kaffe, bagte æbler, kanel og tropiske blomster. 40% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer723961003070
LandAntigua
ProducentEnglish Harbour
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder10 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år