English Harbour Madeira Cask Finish Rom

349,00  DKK
På lager online og i butik

English Harbour Madeira Cask Finish er rom fra Antigua, der har lagret 5 år på tidligere bourbonfade, og siden har fået en finish på Madeira-fade. Rommen er en del af English Harbours Cask Finish serie, der omfatter tre typer fade og har i øvrigt fået tilsat et skud af den 10-årige English Harbour. 46% - 70 cl. Se mere information og smagsnoter nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

English Harbour Madeira Cask Finish kombinerer arven fra grundlæggerne af English Harbour med den gamle tradition for romproduktion. Denne rom bygger videre på English Harbour 5 år, som lagrer i mindst 5 år i Bourbon-tønder, hvorefter denne udgave færdiggøres i 5 måneder i Madeira Wine Barrels fra den prestigefyldte Blandy's Madeira Wine Company på Madeira, hvor English Harbours grundlæggere stammer fra. Når lagringen er afsluttet, tilsættes 5% af English Habours 10 årige rom til den endelige blanding, og produktet tappes ved 46% ved hjælp af en ikke-kølefiltreret metode for at bevare produktets integritet. Denne forening resulterer i en blanding med velafbalancerede noter, en fejlfri glathed og rige smagsnuancer.

I modsætning til English Harbour Port Cask Finish og English Harbour Sherry Cask Finish, hvor kun ét type vinfad blev brugt, blev der til denne udgave brugt fire forskellige typer Madeira-tønder. Tønderne er en blanding af Bual, Sercial, Malvasia og Tinta, hvilket giver denne færdiggørelse en kompleksitet, der ikke let kan beskrives.

Rommen har en klar gylden farve og en varm velkommende duft af valnødder og hasselnødder, der åbner døren til klare kanelnoter, frisk citrus og marcipan. Smagsoplevelsen begynder med bløde florale toner, der leder vejen til marcipanens som også var i duften. Midtpunktet udfolder sig med hvid chokolade og livlig citrus med behagelige krydrede nuancer af græskar. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer723961600149
LandAntigua
ProducentEnglish Harbour
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder5 år
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Madeira
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år