Enebær - Garnish - Pose med 40-50 styk
Tørrede enebær. En selvfølge og klassiker indenfor gin. Det kan også være ganske sjovt bare at prøve sig frem og lade indtryk overraske. Oprindelsesland Sverige. 12g. Yderligere detaljer nedenfor ...
Tørrede enebær. En selvfølge og klassiker indenfor gin. En gin skal have enebær som primær smagsgiver, men ønsker du at forstærke smagen så smid et par enebær i din gin og tonic.
Guide udarbejdet af Frugtskiver.dk
For at få mest ud af dine frugtskiver og krydderier anbefaler vi at du følger nogle simple trin.
1. Vælg et stort glas med en stor overflade. Det gør, at duftene lettere når din næse.
2. Fyld dit glas med masser af isterninger og slyng dem rundt, så glasset bliver kølet ned.
Det er vigtigt, at have masser af is i sin gin og tonic. Når der er meget is, køles din drink bedre og længere.
Det gør, at mindre vand smelter ud i drinken.
3. Kom dine frugtskiver og krydderier ned mellem isterningerne og tilsæt din gin.
4. Slyng isterningerne, ginnen og din garnish rundt i glasset igen - ligeså længe du kan holde tørsten tilbage.
Dette frigiver olier og aromaer fra frugtskiverne, og lader dem trænge ud i ginnen og glasset.
5. Tilsæt din tonic lige så langsomt
6. Lad smagene fordele sig i et lille minut
7. Servér - skål!
Varenummer | 10412 |
---|