Elijah Craig Straight Rye Whiskey

399,00  DKK
På lager online og i butik

Elijah Craig Straight Rye Whiskey er den første ekstra-lagrede Kentucky Straight Rye Whiskey fra Elijah Craig, og slutter sig dermed til deres prisvindende whiskey-familie. En unik kombination af krydrede rugkorn og sød majs, sammen med en urokkelig opmærksomhed på detaljer, giver Elijah Craig Straight Rye Whiskey balance mellem smag og blødhed. 47% - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Elijah Craig Straight Rye Whiskey er den første ekstra-lagrede Kentucky Straight Rye Whiskey fra Elijah Craig, og slutter sig dermed til deres prisvindende whiskey-familie. En unik kombination af krydrede rugkorn og sød majs, sammen med en urokkelig opmærksomhed på detaljer, giver Elijah Craig Straight Rye Whiskey balance mellem smag og blødhed.

Destillationsprocessen for Elijah Craig Straight Rye Whiskey ligner deres Small Batch Bourbon, men forskellen ligger i mashbill'en (opskriften). Straight Rye består af 51% rug i stedet for majs, hvilket også er det lovmæssige krav for straight rye whiskey.

Elijah Craig Straight Rye Whiskey er produceret af Heaven Hill destilleriet i Louisville, Kentucky, der blev grundlagt i 1789 af pastoren Elijah Craig. Han var manden, der opdagede metoden til at lave ægte Kentucky Bourbon, da han gemte sine varer i tønder, der var blevet forkullede i en brand.

Elijah Craig Straight Rye Whiskey præsenterer sig med en medium kastanjefarve, og når man dufter til den, mødes man af mørk chokolade med krydderier og et subtilt strejf af røg. Ved første smag oplever man en rigdom af bagekrydderier og sød honning, der støttes af behagelige bløde noter af eg. Den langvarige og vedholdende afslutning afrunder whiskeyen og efterlader en dyb og tilfredsstillende eftersmag.

Elijah Craig Straight Rye Whiskey er blevet belønnet med flere priser, heriblandt Platinum Best of Class ved SIP Awards i 2020, Double Gold ved San Francisco World Spirits Competition i 2021 og 2022 og en Top 10 of 2020 af Whisky Advocate. 47% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer096749004751
LandUSA
ProducentElijah Craig, Heaven Hill Distilleries
Cl.70 cl.
Alkohol procent47%
Alder4 år
FadtypeAmerikansk Egetræ
Whisky-typeStraight Rye
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år