Dronning Alrune - Caribbean Rum

349,00  DKK
På lager online og i butik

Dronning Alrune - Caribbean Rum er fra Romdeluxes nye romserie 'Vikinger i Kystlandet'. Dronning Alrune - Caribbean Rum er et blend af rom fra Venezuela og Den Dominikanske Republik. Der er tale om rom i den søde ende af skalaen, dog med max. 20 gr. sukker pr. liter. Rommen er blød, rund og forfinet men samtidig karakterfast. 40% - 70 cl. Læs flere detaljer nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Dronning Alrune - Caribbean Rum er fra Romdeluxes nye romserie 'Vikinger i Kystlandet', som de har lavet i samarbejde med Destination Kystlandet og historiker Casper Clemmensen. Serien består af 3 rom, og denne rom hylder Dronning Alrune, som var en smuk og klog kvinde og en god støtte for kongen. De to andre rom i serien hylder Dronning Alrunes mand, Kong Hjarne, og hendes søn, Prins Endlau.

Dronning Alrune - Caribbean Rum er et blend af rom fra Venezuela og Den Dominikanske Republik. Der er tale om rom i den søde ende af skalaen, dog med max. 20 gr. sukker pr. liter. Rommen er blød, rund og forfinet men samtidig karakterfast.

Du vil opleve masser af aromaer i næsen, herunder krydderier, toffee, smør, mango og vanilje. Når det rammer munden, vil du blive mødt af smagsoplevelser som muscovado sukker, varme krydderier, tobak, flødekaramel og en subtil tilstedeværelse af vanilje. Oplevelsen kulminerer med en blød og varm finish, der efterlader en behagelig eftersmag.

Rommen er tappet ved 40% og flasken indeholder 70 cl.

 

 

 

Specifikationer
Varenummer5744004420246
LandDominikanske Republik, Venezuela
ProducentRomdeluxe
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom
SødmeskalaSød
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år