Dos Maderas Atlantic Double Aged Rum

299,00  DKK
På lager online og i butik

Den nye Dos Maderas Atlantic 2024-udgivelse er et blend af 5-årig rom fra Barbados og 5-årig rom fra Guyana. Efter sammenblandingen af disse er rommen lagret yderligere i et år på brugte Pedro Ximenez sherryfade i Jerez i det sydlige Spanien. 37,5% - 70cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Dos Maderas rom-mærket produceres og lagres indledningsvis i Barbados og Guyana, hvorefter rommen sendes til Spanien for at få en yderligere lagring på sherryfade hos Williams & Humbert, der er eksperter indenfor sherry og lagring af spiritus. "Dos Maderas" betyder på spansk "2 slags træ" med reference til lagringsmetoden, der typisk starter på ex-bourbonfade i Caribien og altså slutter med sherrylagringen i Spanien. Den afsluttende lagring på sherryfade tilføjer sødme og balance til den robuste og karakterfulde rom fra Barbados og Guyana.

Den nye Dos Maderas Atlantic 2024-udgivelse er et blend af 5-årig rom fra Barbados og 5-årig rom fra Guyana. Efter sammenblandingen af disse er rommen lagret yderligere i et år på brugte Pedro Ximenez sherryfade i Jerez i det sydlige Spanien.

Dos Maderas Atlantic har en velafbalanceret duft og smag med noter af bl.a. egetræ, krydderier, karamel, vanilje, honning, ristede nødder og rosiner. 37,5% - 70 cl.

 

Specifikationer
Varenummer8410028904297
LandBarbados, Guyana
ProducentDos Maderas
Cl.70 cl.
Alkohol procent42%
Alder10 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeBourbon, Pedro Ximénez, Sherry
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år