Don Julio Añejo Tequila

575,00  DKK
På lager online og i butik

Don Julio Añejo Tequila er lagret i mindre partier i 18 måneder i amerikanske hvid-eg fade. Den er et vidnesbyrd om håndværket bag at lave en lagret tequila med en overlegen smag. Rig, karakteristisk og vidunderligt kompleks, dens smag rammer den perfekte balance mellem agave, træ og antydninger af vanilje. Bedst oplevet ren i et taster glas eller på is. 38% - 70 cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Don Julio Añejo Tequila er lagret i mindre partier i 18 måneder i amerikanske hvid-eg fade. Den er et vidnesbyrd om håndværket bag at lave en lagret tequila med en overlegen smag. Rig, karakteristisk og vidunderligt kompleks, dens smag rammer den perfekte balance mellem agave, træ og antydninger af vanilje. Bedst oplevet ren i et taster glas eller på is.

Første indtryk af Don Julio Añejo Tequila i næsen er en forfriskende blanding af lime, grapefrugt og mandarin, hvor citrusaromaerne danser sammen med et rigt strejf af karamel, der pirrer sanserne. Smagen er fyldig og kompleks, hvor smagen af kogt agave træder frem sammen med nuancer af vild honning og en subtil ege-infunderet karamelsødme. Eftersmagen er lys og let krydret, der lader essensen af vild honning hænge og fuldender smagsoplevelsen. 38% - 70 cl.

Don Julio Tequila er navngivet efter sin grundlægger Don Julio González, og blev grundlagt i Jalisco, da González begyndte at destillere Tequila i 1942 - han var 17 år gammel på det tidspunkt. Julio henvendte sig til den rigeste købmand i den mexicanske by Atotonilco for at få et lån til at åbne sit destilleri. Da købmanden så enestående drivkraft hos den unge mand, gav han ham 20.000 pesos, og Julio gik i gang. Oprindeligt producerede han til at dele med sine nære venner og familie, men populariteten steg ligesom kvaliteten af hans Tequila, hvilket fik virksomheden til at vokse.

Til González's 60-års fødselsdag i 1985 skabte hans sønner en Tequila i hans navn, Don Julio, og det var denne Tequila, der lancerede virksomheden i 1987.

Don Julio lavede en mindre revolution indenfor Tequila-produktion, da han plantede hver agave længere fra hinanden, hvilket giver dem mere plads til at vokse, og tillader dem at vokse til fuld modenhed før høst og derefter langsomt rister dem i 72-timers cyklusser.

Det hele begyndte næsten 2000 meter over havets overflade i højlandene i Jalisco. Dette ekstreme klima, omgivet af rig vulkansk jord med varme dage, kølige nætter og rig lerjord skaber det perfekte mikroklima for dyrkning af blå agave. Dog gør dens høje højder det vanskeligt og fysisk krævende at dyrke og høste afgrøder. Don Julio González vidste dette, men forblev i højlandene. Resultatet? En tequila der betragtes som verdens første luksus tequila.

Specifikationer
Varenummer7506064300184
LandMexico
ProducentDon Julio
Cl.70 cl.
Alkohol procent38%
Alder1,5 år
FadtypeAmerican White Oak
TypeTequila
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år