DOM Bénédictine Likør

249,00  DKK
På lager online og i butik

Bénédictine D.O.M er likør der stammer helt tilbage fra 1510, og er lavet på en hemmelig opskrift med 27 traditionelle rødder, urter og krydderier. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Bénédictine D.O.M er likør der stammer helt tilbage fra 1510, og er lavet på en hemmelig opskrift med 27 traditionelle rødder, urter og krydderier.

Likøren bliver destilleret og lagret i et flamboyant palads, bygget i Fécamp i Normandiet, Frankrig til ære for denne unikke likør.

Bénédictine udvælger produktets ingredienser fra fem kontinenter med kvalitet som det eneste kriterium for valg.

Nogle af urterne og krydderierne har været brugt siden bibelske tider, og mange har stadig en plads i folkelige remedier. Oprindelsen af disse planter er som en rejse rundt om i verden: fra Grækenland til Afrika, til Indonesien, Indien og meget mere.

Den hemmelige opskrift på Bénédictine siges at stamme fra 1510 og er baseret på lokale medicinske planter forstærket af orientalske krydderier. Den blev oprindeligt lavet af benediktinermunken Dom Bernado Vincelli og klosteret i Fécamp i Normandiet, Frankrig.

Den sidste overlevende munk fra klosteret i Fécamp overleverede den hemmelige opskrift ned til Le Grand-familien for at bevare Vincellis og benediktinermunkenes arv.

Alexandre Le Grand var lidenskabeligt engageret i at beskytte den hemmelige opskrift på denne lokale eliksir og dens produktionsproces, hvilket er grunden til, at den samme traditionelle håndværksmæssige tilgang anvendes den dag i dag.

Han valgte også at beholde indikationen D.O.M., som er et motto fra benediktinerne, og står for Deo Optimo Maximo (Gud uendelig god, uendelig stor). Det henviser også til det latinske ord Dominus (Mester), som gives til benediktinerabbeder.

Bénédictine D.O.M præsenterer sig med en rig kobberfarve, der glimter med gyldne højdepunkter. I duften åbenbares en urteagtig og krydret aroma, hvor duften af ​​citrus fra mandarinskal blandes med subtile noter af fyr. Smagen afslører en silkeblød og fyldig oplevelse på ganen, hvor let honning og friske citrusnoter danser sammen med bløde mandler. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3035551511009
LandFrankrig
ProducentPalais Bénédictine
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
TypeLikør
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år