Death in the Afternoon Cocktailpakke
Fra 99,00 DKK
Til 624,00 DKK
På lager online og i butik
Death in the Afternoon er en god udforskning af absinthe for dem, der er nye inden for denne alkoholrige spiritus. Den er stærk, men overraskende forfriskende. Den blev angiveligt skabt af Ernest Hemingway efter han nød absint under sin tid i Frankrig.
Klik på knappen for at tilpasse din cocktailpakke og læs yderligere detaljer og opskrift herunder ...
Death in the Afternoon er en potent blanding af absinthe og champagne. Den deler navn med Ernest Hemingways bog fra 1932 om spansk tyrefægtning, og angiveligt blev drikken skabt af forfatteren efter han havde nydt absinthe i løbet af hans tid i Frankrig. Hemingway er lige så kendt for sit forfatterskab som for sit drikkeri. Gennem sine bøger og gennem hele sit liv har han hyldet cocktails som Daiquiri og Mojito, men intet vækker fantasien helt som Death in the Afternoon.
I bogen skriver Hemingway: "Hæld en jigger absinthe i et champagneglas. Tilsæt kold champagne, indtil den opnår den rette opaliserende mælkeagtighed. Drik tre til fem af disse langsomt." (Du er selvfølgelig fri til at indtage færre end den anbefalede dosis.)
Cocktailens opaliserende mælkeagtighed opstår, når champagnen rammer absinthen. De aromatiske forbindelser i absinthe er mere opløselige i alkohol end i vand, så når absinten fortyndes, falder disse forbindelser ud af opløsningen og samler sig - det vi ser som uklarhed.
Videnskaben til side, så er Death in the Afternoon er en god udforskning af absinthe for dem, der er nye inden for den alkoholrige spiritus. Den let fremstillede drink fusionerer absinthe med tør, boblende champagne, hvilket skaber en brusende cocktail, der er stærk, men overraskende forfriskende. Kickstart din dag ved at nyde en til brunch, eller dræb en hel eftermiddag, mens du læser en bog af cocktailens skaber.
Ingredienser
Trin
- Hæld Absinthe i et champagneglas (gerne en coupe)
- Hæld langsomt champagnen over
Den originale er meget stærk, så det kan godt betale sig at starte ud med en lavere mængde absinthe første gang man laver den. Hvis du ønsker en mousserende, der er sødere kan du også vælge at bruge cava.
Mængderne præsenteret i denne opskrift er blot vores præference, men du kan naturligvis lave cocktailen, som du ønsker.
Klik på knappen "Tilpas og tilføj til kurv" for at tilpasse din cocktailpakke.
Varenummer | 10979 |
---|