Cocktailpakker

Her finder du en række velkendte cocktail-pakker, som er relativ nemme at gå til. Cocktail-pakkerne er ofte inklusive alt, hvad der skal bruges (bortset fra is), men indimellem må du selv forbi grønthandleren for at købe friske limefrugter eller andet. Blandt vores cocktail-pakker finder du bl.a. Dark n' Stormy, Mojito, Piña Colada, Old Fashioned og mange flere. Pakkerne er bygget sådan op, at du selv kan vælge mellem et udvalg af de forskellige delelementer, og du kan også altid vælge ting fra i pakkerne, hvis du allerede har fx. Campari hjemme på hylden.

Viser 15 produkter

Faldende orden
pr. side

Cocktailudstyr

Til mange af de præsenterede cocktails, skal der bruges barudstyr i mere eller mindre grad. Det kan eksempelvis være en shaker eller en si. Leder du efter cocktailudstyr til din cocktail-bar eller hjemme-bar, så finder du hos os et godt udvalg af professionelt cocktailudstyr. Cocktailudstyr er af høj kvalitet, meget holdbart og anvendes på mange barer i Danmark. I vores udvalg af cocktailudstyr finder du bl.a. shaker, strainer, jigger, barske og morter.

Glas

Nogle cocktails serveres traditionelt i bestemte former for glas. Det kan være en Mojito i et Collins- eller Highball-glas eller en Gin & Tonic i et Copacabana glas. Det er en stor del af oplevelsen og fornøjelsen at anvende de korrekte glas, når man nyder en god rom, whisky, cocktail, long drink, m.v. 

Hos Rombo har vi en lang række forskellige glas både til cocktails og sippe. Alt er i sidste ende smag og behag, men hos Rombo mener vi ikke desto mindre, at der er visse funktionaliteter, som f.eks et rom- og whisky glas bør have. Det drejer sig bl.a. om en indsnævring af glasset i toppen, så aromaen går ind i næsen og ikke går "næsen forbi".

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år