Citadelle Reserve Gin

Tilbudspris 299,00  DKK Regulær pris 349,00  DKK
På lager online og i butik

Hvis du er fan af Citadelle Gin, bør du ikke snyde dig selv for Citadelle Reserve! Denne udgave er ikke blot krydret med tre nye botanicals (de oprindelige 19 botanicals suppleres af den japanske citrusfrugt yuzu, malurt og kornblomst), den er også fadlagret på hele fem forskellige fadtyper: akacietræ, morbærtræ, kastanjetræ, kirsebærtræ og fransk eg. 45,2% ABV - 70 cl. Flere detaljer og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Hvis du er fan af Citadelle Gin, bør du ikke snyde dig selv for Citadelle Reserve! Denne udgave er ikke blot krydret med tre nye botanicals (de oprindelige 19 botanicals suppleres af den japanske citrusfrugt yuzu, malurt og kornblomst), den er også fadlagret på hele fem forskellige fadtyper: akacietræ, morbærtræ, kastanjetræ, kirsebærtræ og fransk eg.

Farven er let gylden, og duftoplevelsen åbner op med noter af orangeblomst, grøn te og et subtilt strejf af tobak. Når du smager, oplever du en silkeblød tekstur, hvor rosenpeber, ingefær, mandler og enebær danser sammen og skaber en velafbalanceret smagsoplevelse. Den lange finish fuldender helheden og efterlader en behagelig eftersmag af de komplekse nuancer. 45,2% ABV - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3460410529428
LandFrankrig
ProducentMaison Ferrand
Cl.70 cl.
Alkohol procent45,2%
GintypeDestilleret gin
TypeGin
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år