Churchill-Graham LBV 2016 Vintage Port

199,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Churchill-Graham LBV 2016 Vintage Port er en såkaldt Late Bottle Vintage portvin, der er baseret på druerne fra den sene høst. Churchill’s Late Bottled Vintage er en årgangs Port af meget høj kvalitet. I modsætning til en ”ægte” Vintage Port er den lagret mellem 4 og 6 år på fad, og det modner vinen hurtigere, så du ikke behøver vente 15 år på at nyde den. 19,5% - 75 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

  •   Vi sender alle hverdage
  •   Fri fragt i Danmark ved køb over 500 DKK
  •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

 

Churchill-Graham LBV 2016 Vintage Port er en såkaldt Late Bottle Vintage portvin, der er baseret på druerne fra den sene høst. 

90 point, Vinbladet.dk: "Mørk rubin med lidt lyslilla kant, meget tæt. Solbær, hyldebær, lidt kaffe og mørk chokolade. Blød i munden med mørke bær, solbær og cassis, elegant med fin struktur og balance, tør, dejlig eftersmag med god frugt."

Churchill’s Late Bottled Vintage er en årgangs Port af meget høj kvalitet. I modsætning til en ”ægte” Vintage Port er den lagret mellem 4 og 6 år på fad, og det modner vinen hurtigere, så du ikke behøver vente 15 år på at nyde den. Churchill’s LBV er en traditional LBV, hvilket vil sige, at hele høsten er tappet på én gang, ufiltreret, direkte fra fadet og på den sorte Vintage Port flaske. Den er drikkeklar nu, men kan naturligvis gemmes i adskillige år. Vinen til blåskimmel ost. 

 

Varenummer5603541753265