Churchill-Graham 20 Years Old Tawny Port 19,% 50 cl

299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Churchill-Graham 20 Years Old Tawny Port er en portvin med et væld af flotte anmeldelser, som eksempelvis denne: 
★★★★★ i Ekstra Bladet: "Klassisk portvinshus måske mest kendt for sine ruby portvine. Denne er mahogni i farven. Medium intens i duften. Frugtig og ligefrem i stilen. Blommer, kaffe, vanilje og krydderier i smagen. Pæn syre som holder den flot oppe." Se yderligere detaljer og flere anmeldelser herunder ...

  •   Vi sender alle hverdage
  •   Fri fragt i Danmark ved køb over 500 DKK
  •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Churchill-Graham 20 Years Old Tawny Port er en portvin med et væld af flotte anmeldelser: 

 
★★★★★ i Ekstra Bladet: "Klassisk portvinshus måske mest kendt for sine ruby portvine. Denne er mahogni i farven. Medium intens i duften. Frugtig og ligefrem i stilen. Blommer, kaffe, vanilje og krydderier i smagen. Pæn syre som holder den flot oppe."

19 ud af 20 point, Oldenburgs Vinguide: "Mørk mahogni som mit skrivebord, lys af sind som min standerlampe. Strukturen er sikker og udholdende, sødmen er naturligvis fremtrædende, men ikke omfavnende, og den har både rygrad og en fint balancerende syre. Men især har den det, de britiske Portvinshuse tilstræber, men ofte har svært ved at indfange: friskhed. Friskhedens dialog med sødmen er fortryllende og vellykket. Det er sjældent at smage en så fornem kombination af de britiske og de portugisiske kæpheste. Giv den 10 min. luft, og den kan spænde fra hygge og velbehag til nødder, ost og dessert."

92 point, Vinbladet.dk: "Mørk tawnybrun med lidt rødlige toner og lys kant. Stadig lidt frugt i form af modne kirsebær, men ellers hasselnødder og figner. Intens i munden, dejlig cremet med hasselnødder, valnød, figner og lidt karamel, flot højt syreniveau og super balance. Et fint glas."

92 point og kåret til markedets bedste portvin i Vinforum.dk; 

91 point i Jyllands-Posten: ”Tør, rank og mørk med noter af lakrids. Mineralsk, engelsk og rank i stilen.”

Churchill-Grahams 10-års Tawny scorede 94 point i Robert Parkers magasin The Wine Advocate - den højeste rating, vinguruen nogensinde har tildelt en Tawny Port. 20-års Tawny Porto byder på de samme dyder som 10-års, men har endnu mere dybde og endnu større kompleksitet. Produktionen er stærkt begrænset.

Varenummer5603541501569