Cask Speyside 12 Year Old Sherry Finish Whisky

449,00  DKK
På lager online og i butik

Med Cask Speyside 12 Year Old Sherry Finish Whisky kan du opdage den glædelige mangfoldighed, der kan findes i malts fra Speyside-regionen. På næsen er der noter af marcipan, et strejf af kanel, rød æble og solbær. Smagen byder på kirsebærblomme, krydret honning og en frisk appelsinmarmelade. Eftersmagen ruller blidt gennem subtil krydderi til en let syrlig afslutning med brombær. 46% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Med Cask Speyside 12 Year Old Sherry Finish Whisky kan du opdage den glædelige mangfoldighed, der kan findes i malts fra Speyside-regionen. Denne whisky fra A.D. Rattray er en udgave af deres Cask Speyside, som er en 12 år gammel Single Malt Scotch Whisky. Den har primært modnet i ex-bourbon-fade, men er færdiglagret i sherryfade.

Cask Speyside 12 Year Old Sherry Finish Whisky er udvalgt, modnet og aftappet af A. D. Rattray, som er et uafhængigt whiskyfirma, der har udvalgt og modnet fade af single malt skotsk whisky i over 150 år. Virksomheden blev grundlagt i 1868 og er gået i arv gennem generationer. I dag fortsætter de med at finde interessante fade og kvalitetsspritus fra hele Skotland for at skabe karakteristisk whisky. 

Cask Speyside 12 Year Old Sherry Finish Whisky har en varm kobber-farve, og på næsen er der noter af marcipan, et strejf af kanel, rød æble og solbær. Smagen byder på kirsebærblomme, krydret honning og en frisk appelsinmarmelade. Eftersmagen ruller blidt gennem subtil krydderi til en let syrlig afslutning med brombær. 46% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060056923680
LandSkotland
ProducentA.D. Rattray
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder12 år
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionSpeyside
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år