Cask Islay Single Malt Whisky

399,00  DKK
På lager online og i butik

Cask Islay Single Malt Scotch Whisky er indbegrebet af ​​Islay. Livlig nok til at tilfredsstille elskere af tørverøg og alligevel indbydende nok til at friste andre til at nyde deres første lækre dram af en Islay-malt. Når Cask Islay Single Malt Scotch Whisky hældes, er spiritussens gyldne glød et løfte om den varme, der kommer, og den perfekt afbalancerede rejse gennem saftig byg, citrusnoter, brændt toffee og fyldig tørverøg. 46% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Cask Islay Single Malt Scotch Whisky er indbegrebet af ​​Islay. Livlig nok til at tilfredsstille elskere af tørverøg og alligevel indbydende nok til at friste andre til at nyde deres første lækre dram af en Islay-malt.

Cask Islay Single Malt Scotch Whisky er lagret på bourbonfade og når den hældes, har spiritussen en gylden glød og en duft af røg, grillede citronmuslinger og strandbålgløder.

Smagsnoter af smør, ristede jordnødder og sød, salt tørv. I finishen er der let ask og pibetobak, som efterlader et varigt indtryk.

Cask Islay Single Malt Scotch Whisky er udvalgt, modnet og aftappet af A. D. Rattray, som er et uafhængigt whiskyfirma, der har udvalgt og modnet fade af single malt skotsk whisky i over 150 år. Virksomheden blev grundlagt i 1868 og er gået i arv gennem generationer. I dag fortsætter de med at finde interessante fade og kvalitetsspritus fra hele Skotland for at skabe karakteristisk whisky. 

Priser: Dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition 2017 - Bedste Single Malt Scotch ved New York World Sine & Spirits Competition 2016 - Dobbelt guld ved New York World Sine & Spirits Competition 2016 - Guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition Konkurrence 2015.

Whiskyen er tappet ved 46% ABV og flasken indeholder 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060056921013
LandSkotland
ProducentA.D. Rattray
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeBourbon
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år