Cask Islay Cask Strength Single Malt Scotch Whisky

475,00  DKK
På lager online og i butik

Cask Islay Cask Strength Single Malt Scotch Whisky er en specialudgave fuldt modnet på Kentucky bourbonfade og aftappet på fadstyrke for at bevare den rige, fyldige mundfornemmelse og intense, afrundede smag med noter af røget mandel, pink grapefrugt og sød ahorn. I finishen, stegte rejer og diskret balsamico overdøver ubesværet røgen. 58,6% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Cask Islay Cask Strength Single Malt Scotch Whisky er en klassisk, tørvet single malt, der fanger Islays ånd og den varme, der findes i menneskerne, landet og whiskyen, de laver.

Denne specialudgave er fuldt modnet på Kentucky bourbonfade og aftappet på fadstyrke for at bevare den rige, fyldige mundfornemmelse og intense, afrundede smag.

Cask Islay Cask Strength Single Malt Scotch Whisky har en mørk citronfarve.
Duften er af saltet jordnødder, krabbespyd, afbrændt marengs og den raske Islay-brise, som følges op af en smag af røget mandelkrokant, pink grapefrugt og sød ahorn. Whiskyen runder af med en finish af svitsede rejer og subtil balsamico, der skærer ubesværet gennem røgen.

Cask Islay Cask Strength Single Malt Scotch Whisky er udvalgt, modnet og aftappet af A. D. Rattray, som er et uafhængigt whiskyfirma, der har udvalgt og modnet fade af single malt skotsk whisky i over 150 år. Virksomheden blev grundlagt i 1868 og er gået i arv gennem generationer. I dag fortsætter de med at finde interessante fade og kvalitetsspritus fra hele Skotland for at skabe karakteristisk whisky. 

Whiskyen er tappet ved 58,6% ABV og flasken indeholder 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060056923666
LandSkotland
ProducentA.D. Rattray
Cl.70 cl.
Alkohol procent58,6%
FadtypeBourbon
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år